Vi finder den billigste pris for dig. Spar op til 40% på FDB Møbler, Living & more, Hay, &Tradition & mange flere...

Spar op til 40% på møbler fra de største brands!

Spar 18%
My default image

FDB Møbler

FDB Møbler Sofabord – D102 Søs – Sort

Smukt sofabord produceret af FDB Møbler i farven sort. Det er designet af Stine Weigelt, som er én af FDB Møblers mest trendy designere.

VARIANTER
KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop.dk

SE PRISEN

Spar op til 18% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Flot stort sofabord i sortlakeret egetræ fra FDB Møbler og designet af Stine Weigelt. Sofabordet har modelnavnet D102 Søs og har en bredde på 85 cm, mens det er 40 cm. højt. Søs-sofabordserien indeholder både store og små sofaborde, som kan kombineres ved at have ét eller flere stående sammen. Bordene kommer også både i naturligt egetræ og som det kan ses her, i sort lakeret egetræ. Fællesnævneren er at det er klassiske, lette og minimalistiske sofaborde, som følger tidens ånd og passer ind i både moderne og klassiske hjem. Sofabordet har kun 3 ben, hvilket er ét af de unikke træk, der hjælper til bordets minimalistiske træk.

Sofabordet er produceret i FSC-certificeret egetræ og vejer hele 11 kg. hvilket er din sikkerhed for, at der er tale om kvalitet fra den øverste skuffe. Du får ligeledes en 5-års garanti, så skulle du opleve nogen problemer med sofabordet, så kan du blot henvende dig til butikken eller producenten.

Brand:

Farve:

Sort

Materiale:

Eg, Træ