Vi finder den billigste pris for dig. Spar op til 40% på FDB Møbler, Living & more, Hay, &Tradition & mange flere...

Spar op til 40% på møbler fra de største brands!

TRENDYFOUR

Juridisk information

Ved brug af siden accepterer du automatisk de nedenstående betingelser. Hvis ikke disse overholdes, så forbeholder vi os retten til at ekskludere dig med eller uden varsel.

Ophavsret

Med mindre andet er angivet, har Trendyfour Living ophavsret på alt tekst og materiale her på siden. Tekst og materiale må ikke anvendes i tredjeparts erhvervsøjemed uden vores forudgående tilladelse, og indholdet skal citeres med tydelig kildeangivelse. Erhvervsmæssig brug af materialet kræver godkendelse af:

Trendyfour Living via admin@trendyfour.dk

Ansvarsfraskrivelse

Alle informationer og oplysninger her på siden er blevet gennemarbejdet og kontrolleret, hvorfor vi som udgangspunkt antager at de er korrekte. På trods heraf og en længere række forholdsregler, så kan vi desværre ikke garantere eller sikre at der ikke vil opstå fejl. Trendyfour Living påtager sig intet ansvar for eventuelle gener eller skader, som måtte opstå i forbindelse med den enkelte læsers brug af informationer, som er tilvejebragt her på hjemmesiden.

Eksterne links

Foruden information, oplysninger og anden tekst som er blevet udarbejdet af Trendyfour Living, så gør vi opmærksom på, at der vil forekomme henvisninger til tredjeparts sider, som ikke administreres af Trendyfour Living, hvorfor vi ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet på disse sider.

Cookie- & persondatapolitik

Du kan finde oplysninger omkring vores Cookie- og persondatapolitik her.

Vilkår er opdateret d. 3. maj 2022