Vi finder den billigste pris for dig. Spar op til 40% på FDB Møbler, Living & more, Hay, &Tradition & mange flere...

Spar op til 40% på møbler fra de største brands!

Spar 18%
My default image

FDB Møbler

FDB Møbler Sofabord – 85cm – Eg

Sofabord produceret af FDB Møbler i FSC-certificeret egetræ. Det er designet af Stine Weigelt i en ny nordisk designstil.

VARIANTER
KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop.dk

SE PRISEN

Spar op til 18% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Søs er navnet på dette smarte og nordisk inspirerede sofabord fra FDB Møbler. FDB Møbler er kendt for at lade sig inspirere af den Nordiske designstil, naturlige materialer og altid med stor respekt for tidens ånd. Dette sofabord er ingen undtagelse og her får du rigtig meget kvalitet for pengene. Sofabordet er desuden produceret i FSC-certificeret egetræ, hvilket kan give dig ro i samvittigheden.

Sofabordet er blevet designet af Stine Weigelt, som er en meget nutidig designer der er tilknyttet FDB Møbler. Bordet hører til en serie, hvor du også kan få et mindre sofabord, som kan placeres alene eller sammen med dette. Stines tanke med Søs-serien er at skære helt ind til benet i designet, men at give mulighed for kreativitet og udfoldelse gennem måden det anvendes på eller kombineres med flere borde.

Dette sofabord er 40 cm. højt og 85 cm. bredt. Det vejer 11 kg. og bliver leveret med en 5-års garanti.