Vi finder den billigste pris for dig. Spar op til 40% på FDB Møbler, Living & more, Hay, &Tradition & mange flere...

Spar op til 40% på møbler fra de største brands!

Spar 22%
My default image

Living & more

Living & more sofabord – Anna – Eg

Fantastisk sofabord i modellen Anna fra Living&more. Det er produceret i egetræ og med en bordplade i sildebensmønster. Bordet er 45×120 cm.

VARIANTER
KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop.dk

SE PRISEN

Spar op til 22% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Med dette sofabord i egetræ rammer Living&more virkelig trenden lige i røven. Sildebensmønsteret er virkelig kommet tilbage for at blive og i kombination med det FSC-certificerede egetræ, så får du et fantastisk sofabord der ikke bare stråler og holder i generationer, men som også værner om og har respekt for naturen. Living&more har lavet en længere række sofaborde, der fortolker tidens trends i fantastiske og solide produkter, som der er til at betale for. Priserne er nemlig altid sat med respekt for, at det ikke er alle som kan bruge mange mange tusinde kroner på sin indretning.

Dette living&more sofabord er produceret i lakeret egetræ og har målene 45x120x60. Sofabordet vejer 14 kg. i samlet tilstand, men kræver at du selv skal samle det.

Kombiner dette sofabord med én af de mange flotte sofaer eller lænestole fra Living&more, nogle smukke pyntepuder og et fantastisk tæppe eller plaid, så er du godt på vej til et moderne hjem der vil spille op til hygge og samvær.

Egetræ er ikke mindst sofaborde i egetræ er blandt tidens mest populære og solgte. Du vil gang på gang opleve dem på tværs af sociale medier, magasiner, boligblogs og forskellige møbelbutikker, da det bringer naturen indenfor på den helt rigtige måde.

Brand:

Farve:

Natur

Materiale:

Eg, Træ