Vi finder den billigste pris for dig. Spar op til 40% på FDB Møbler, Living & more, Hay, &Tradition & mange flere...

Spar op til 40% på møbler fra de største brands!

Spar 22%
My default image

Living & more

Living & more sofabord – Anna – Eg

Anna sofabord i egetræ fra Living&more. Sofabordet er produceret i naturligt egetræ, med faset kant og sildebensmønster henover bordpladen.

VARIANTER
KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop.dk

SE PRISEN

Spar op til 22% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Fantastisk sofabord lavet i FSC-certificeret egetræ fra Living&more. Bordet er et af de absolut mest populære sofaborde fra Living&more, der ellers er kendt for at producere mange forskellige møbler og i mange forskellige stilarter. Så her har du ramt jackpot og fundet et sofabord, som ikke blot er en publikumsfavorit men også harmonerer i spændingsfeltet mellem de nyeste trends og klassisk indretning. Bordet vil passe perfekt ind i danske hjem, hvor man sætter pris på gode materialer og et naturligt udseende. Du kan både bruge det i kombination med andre egetræsmøbler, hvor materiale virkelig kommer til sin ret, men du kan også bruge det i kombination med stofstole eller en lædersofa, for at skabe en god kontrast.

Sofabordet måler 80 cm. i bredden og 45 cm. i højden, det vejer 12 kg. og bliver leveret usamlet. Egetræet er blevet overfladebehandlet med en naturlig lak, der blot sikrer og bordets holdbarhed bliver optimeret og samtidig at egetræet kommer til sin ret.

Brand:

Farve:

Natur

Materiale:

Eg, Træ