Vi finder den billigste pris for dig. Spar op til 40% på FDB Møbler, Living & more, Hay, &Tradition & mange flere...

Spar op til 40% på møbler fra de største brands!

Spar 24%
My default image

FDB Møbler

Jørgen Bækmark stol m. armlæn – J81 – Røget eg

J81 er en smuk og stilsikker spisebordsstol fra FDB Møbler, som er blevet designet af Jørgen Bækmark. Stolen er produceret i det flotteste FSC-certificerede egetræ og kommer i mange forskellige modeller.

VARIANTER
KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop.dk

SE PRISEN

Spar op til 24% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Du kender garanteret allerede stolen fra boligmagasinerne og de mange boligprogrammer, hvor den er blevet fremhævet og fremvist. Spisebordsstolen fra FDB Møbler er ikke mindre end en designklassiker fra nyere tid, som er blevet designet af selveste Jørgen Bækmark.

J81 er en af de spisebordsstole, som man bare ved vil blive revet væk fra hylderne og vi har fundet frem til det billigste sted, hvor du kan anskaffe den. Klik dig videre herover for at se det store udvalg af modeller og konfigurationer.

J81-spisebordsstolen er produceret i en kombination af FSC-certificeret egetræ og naturligt flet. Begge dele kommer i flere forskellige farver og med eller uden lakering. Leder du efter en ny spisebordsstol til din stue, så bør denne helt sikkert bliver overvejet.