Vi finder den billigste pris for dig. Spar op til 40% på FDB Møbler, Living & more, Hay, &Tradition & mange flere...

Spar op til 40% på møbler fra de største brands!

Spar 15%
My default image

Coop

Coop rosenbænk – Hvid

En hvid rosenbænk lavet i træ. Den hvide farve giver rosenbænken en dejlig lethed, som passer perfekt til sommeren.

VARIANTER
KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop.dk

SE PRISEN

Spar op til 15% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Coop rosenbænke er det nye hit

Der er mange grunde til at Coop rosenbænken er blevet et hit på det danske havemøbelmarked og vi er også blevet helt forelsket i den. Coop er et af de mindre kendte møbelmærker i Danmark, men hvad angår havemøbler og ikke mindst rosenbænke, så har de rigtig meget at byde på og det er noget som danskerne har opdaget.

Vi har samlet de flotteste, mest populære og super romantiske rosenbænke fra Coop her på siden og til markedets bedste priser. Vi sammenligner priser på tværs af mange forskellige forhandlere og viser kun den billigste pris til dig, hvilket er din sikkerhed for, at du får gjort en god handel med din nye rosenbænk.

 

Hvor kan man købe en Coop rosenbænk?

Der er faktisk ikke så mange steder, at du kan købe en Coop rosenbænk og årsagen er, at det som navnet antyder det, primært er noget som Coop selv sælger i deres online butik.

Årsagen til at du også kan finde rosenbænken her på siden, er fordi at vi blot henviser til den billigste butik, som sælger rosenbænken, hvilket i dette tilfælde helt naturligt er Coop selv.

 

Hvor kommet Coop rosenbænk navnet fra?

I alle rosenbænke er der snittet den smukkeste rose ind i ryglænet, hvilket er hvad der har givet navnet til den populære bænk. Herudover så minder rosenbænken rigtig meget om de mere traditionelle havebænke, hvorfor du naturligvis også kan anvende den som sådanne.

 

Kan man få hynder til sin Coop rosenbænk?

Du kan godt få hynder til din Coop rosenbænk og vi har faktisk også listet dem her på siden, så du får det fulde overblik over hvordan du kan sammensætte din nye bænk.

Der findes 4 forskellige hynder, hvilket samlet set giver dig over 50+ forskellige kombinationsmuligheder. Du kan eksempelvis vælge at kombinere en Teaktræs rosenbænk med en grøn hynde eller vælge en grå hynde, hvis du ønsker at give din indretning i haven et andet udtryk. Beige hynder kan også være utrolig flot til både de hvide rosenbænke og de rosenbænke som kommer i naturligt træ, uanset om du mest er til teaktræ eller akacietræ.

Du kan overveje at købe den model af rosenbænken, hvor du kan opbevare dine hynder nede i bænkens opbevaringsrum, ligesom du også kan bruge opbevaringsrummet til at opbevare andre ting som er relevante i haven.

Brand:

Farve:

Hvid

Materiale:

Træ