Vi finder den billigste pris for dig. Spar op til 40% på FDB Møbler, Living & more, Hay, &Tradition & mange flere...

Spar op til 40% på møbler fra de største brands!

Spar 18%
My default image

FDB Møbler

FDB spisebordsstol – J18 – Sort

Flot Børge Mogensen stol med et design fra 1945. Stolen er en sand klassiker og vil pynte i ethvert hjem. J18-spisebordsstolen hører til en af tidens mest populære stole og den kommer i mange forskellige farver. Klik dig videre og se det store udvalg.

VARIANTER
KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop.dk

SE PRISEN

Spar op til 18% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Børge Mogensen J18 stolen i sort

Er du til et enkelt nordisk design, så vil denne stol fra Børge Mogensen være et sikkert hit. Stolen er en af FDB’s mest populære modeller og dette med god grund, da den kombinerer den funktionelle med det æstetiske. Designet på stolen er helt tilbage fra 1945 – i starten af FDB’s tegnestue. Stolen er specifikt designet med henblik på en meget komfortabel siddekomfort. J18 stolen er inspireret af den engelske ‘windsorstol’ fra 1700-tallet.

Gode og holdbare materialer

J18 stolen er produceret i bøg, men er blevet overfladebehandlet i en sort farve. Den solide rygstøtte som glider over i armlænene, giver stolen en rigtig god holdbarhed og stabilitet, som gør stolen utrolig holdbar. Den lave placering af armlænene på J18 gør også, at stolen kan skubbes ind under de fleste spiseborde, hvilket er utrolig praksis, så der er mere luft rundt om bordet de tider, hvor det ikke benyttes.

En anden detalje som er værd at nævne af J18 stolen er sædet. Sædet har nemlig en mindre skråning som hælder bagud, hvilket medvirker til en endnu bedre siddekomfort, end hvis sædet blot havde været placeret traditionelt. Vi kan derfor godt love, at du kan sidde flere timer i stolen, uden at få ondt.

Mål på J18 stol i sort

Siddehøjden på J18 er på 46 cm., hvilket er en standardhøjde, som passer til langt de fleste mennesker og spiseborde. Ryghøjden er på 75 cm. og eftersom ryglænet går i et med armlænene, så er disse næste den samme højde. Sædebredden er på 38 cm., så her er god plads at sidde på.

På grund af armlænenes design, så er det desværre ikke muligt at stable stolen, så vi anbefaler at den bliver brugt som din primære spisebordsstol og dermed står fremme i hjemmet hele tiden.