17 May, 2023

Muuto sample sale d. 3. juni 2023


Lagersalgssæsonen er over os og denne gang er det blevet tid til vores allesammens Muuto, som holder sample sale den 3. juni 2023. Lagersalget finder sted i deres eget varehus i Ringsted og adressen kan du finde længere nede i artiklen.

Muuto står højt på ønskelisten hos mange mennesker og det gør mærket også hos os, hvorfor det ikke er nogen hemmelighed at vi er begejstrede over nu, at kunne komme til et af deres sample sales her den 3. juni, 2023. Vi samarbejder med en bred vifte af brands og forsøger at holde os upartiske det langt de fleste, men vi må anerkende, at Muuto har en speciel plads i hjertet og deres farverige møbeldesigns, brugskunst og boliginteriør giver altid et smil på læberne. Muuto har en unik tilgang til design og fokuserer på bæredygtighed samt skønne materialer og farver. De er et brand, der mestrer kunsten at skabe smukke og alsidige møbler og tilbehør, der får en til at forelske sig!

Muuto er kendt som et mærke der lægger sig i midten af prisspektret, men til deres sample sale er der en fantastisk mulighed for at gøre et kup, da priserne er skudt helt i bund. Så hvis du er på udkig efter en god handel, skal du ikke tøve med at slå til nu!

HVOR

Muuto warehouse
Kærup Industrivej 1
4100 Ringsted

HVORNÅR

Lørdag den 3. juni kl. 09-16

ANDEN INFORMATION

Muuto inviterer dig indenfor i deres 3000 m2 store varehus, hvor du kan finde alt fra møbler til belysning, accessories, samples, restpartier og fantastiske priser med op til 80% rabat på hele deres sortiment. Til lagersalget vil der blive taget imod Dankort, MasterCard og MobilePay, så alle burde kunne være med hvad betalingen angår.

Ligesom for mange andre lagersalg eller sample sales, så skal alt det du køber tages med på dagen og det kan ikke returneres, da det bliver købt som beset og uden reklamationsret. Du kan heller ikke bytte varerne, så det er med at kigge godt efter, når du finder noget som du synes om.

Det vil være muligt at booke en møbeltransport til fragt at større møbler, så hvis du finder en sofa eller en stor reol, som du gerne vil have med hjem, så kan det altså fint lade sig gøre.

Er du også en stor fan af Muuto, så glæder vi os til at ses til lagersalget.. Læs mere om Muuto her.


Denne artikel blev skrevet d. 17 May, 2023
af Pernille H. , Trendionista hos Trendyfour Living