22 April, 2023

Ferm Living lagersalg d. 25.-26. april 2023


Nu sker der igen noget spændende i København, netop at vores allesammens Ferm Living afholder Stock sale. Det gør de allerede den 25. og 26. april 2023 i TAP1 på Raffinaderivej i København.

Ferm Living stock sale

Hos Trendyfour Living er vi simpelthen vilde med Ferm Living – det er ingen hemmelighed! Vi samarbejder med en masse forskellige brands, men én ting er sikkert og det er at Ferm Living har en tidsløs tilgang til design og fokus på bæredygtighed og smukke materialer og farver. De er et brand, der formår at skabe smukke og alsidige møbler og tilbehør, som er lige til at forelske sig i!

Ferm Living er jo allerede kendt for at have overkommelige priser, som gør det muligt for alle at være med, men med deres Stock sale er priserne altså røget helt ned i bund. Så hvis du er på udkig efter en god handel, er det bare med at slå til nu!

HVOR

Ferm Living Stock sale
TAP1
Raffinaderivej 10
2300 København S

HVORNÅR

Lørdag den 10. december kl. 09-15
Søndag den 11. december kl. 09-15

ANDEN INFORMATION

Ferm Living har nøje udvalgt en række produkter fra deres imponerende kollektioner, inklusiv møbler, belysning, tilbehør og børneprodukter, som vil være tilgængelige under deres Stock sale. De vil løbende fylde op med nye varer begge dage.

Det vil være en god idé at man kontrollerer sine varer inden man forlader lagersalget, da købte varer er kundens eget ansvar og eventuelle fejl og mangler giver altså ikke anledning til at man kan bytte dem. Vær opmærksom på, at alle varer er udelukket fra ombytning og returnering.

De tager imod Dankort, VISA Dankort, Mastercard og MobilePay, men ikke kontanter. Hvis du køber møbler, tilbyder de også fragt med levering til kantsten. Varer, der købes inden kl. 17, vil blive leveret mellem kl. 18-23 samme dag, mens varer købt efter kl. 17 vil blive leveret den næste dag. Husk, at betaling for fragt afregnes direkte med fragtfirmaet ved levering.

De vil gerne opfordre besøgende til at medbringe egne poser eller indkøbsnet til at bære deres varer hjem i, men de vil også sælge ud af deres egne shopper bags. Af hensyn til sikkerheden er det desværre ikke tilladt at medbringe barnevogne eller klapvogne ind i salen.

Vi ser frem til at tage til lagersalg og håber at mange af jer vil møde os til en god handel. Læs mere om Ferm Living her.


Denne artikel blev skrevet d. 22 April, 2023
af Pernille H. , Trendionista hos Trendyfour Living