Living&more sofabord, Varanasi, Grøn marmor

GEM TIL SENERE
My default image

Living&more

Living&more sofabord, Varanasi, Grøn marmor

Varanasi sofabord i grønt marmor og messing fra Living&more. Sofabordet er 70 cm. i diameteren.

KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop Shopping

SE PRISEN

Spar op til 26% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Varanasi er et eksklusivt sofabord i grønt marmor og et metal stel beklædt i messing. På trods af bordets fantastiske udtryk og eksklusive ydre, så er prisen på niveau med mange andre billige sofaborde. Living&more giver dig her virkelig noget for pengene, med et sofabord der ikke blot er produceret i gode materialer, men også passer perfekt ind i tidens trends og tendenser. Bordet kan både bruges som sidebord og som sofabord, hvor det vil fungere som en elegant og enkel sidekammerat til din sofa, lænestol eller kommode.

Living&more er på mange måder kendt for deres evne til at kombinere gode materialer med lokalt inspirerede trends og samtidig til en pris, der er til at have med at gøre. Varanasi sofabordet er ingen undtagelse og du får et smukt bord med flotte naturlige karakteristika i bordets overflade, som er en kombination af lyse- og mørkegrønne marmorårer.

Sofabordet er 45 cm. højt og 70 cm. bredt og vejer kun 2,6 kg.

Brand:

Farve:

Grøn, Guld / Messing

Materiale:

Marmor, Metal