Living&more sofabord, Manado, Sort

GEM TIL SENERE
My default image

Living & more

Living&more sofabord, Manado, Sort

Manado sofabord fra Living&more i sortlakeret rattan og glas. Bordet måler 40 cm. i højden og 65 cm. i bredden.

KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop Shopping

SE PRISEN

Spar op til 12% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Manado er et sofabord i rattan fra Living&more, som denne gang har fundet sin inspiration i de stilrige 70’ere og kombineret det med moderne tendenser fra den nordiske stil. Et utroligt smukt design, som har vundet sin plads i vores allesammens hjerter og vil kunne give et funktionelt såvel som sjovt indspark i indretningen. Leder du efter et sofabord til kolonihavehuset, strandhuset, sommerhuset, lejligheden eller børneværelset – ja, begrænsningerne er få – så er du godt på vej med dette sofabord fra Living&more.

Det er et sofabord som måler 45 cm. i højden og 65 cm. i diameteren. Bordet har øverst en gennemsigtig glashylde og nederst en solid sort hylde, som kan bruges til magasiner, brætspil eller fjernbetjeningerne.

Naturlige materialer er kommet for at blive, og her kan du ligeså godt starte med sofabordet Manado. Materialerne bringer liv og kvalitet ind i dagligstuen og spreder glæde og inspiration.