Living&more sofabord, Anna, Sort eg

GEM TIL SENERE
My default image

Living & more

Living&more sofabord, Anna, Sort eg

Living&more har designet dette sofabord i modellen Anna. Det er produceret i sortlakeret egetræ og er 80 cm. i diameteren. Bordets kant er faset og bordpladen har sildebensmønster.

KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop Shopping

SE PRISEN

Spar op til 29% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Living&more laver nogle af de mest populære sofaborde og her ser du en af deres absolut bestsellere i udvalget. Sofabordet er produceret i sort egetræ, har faset kant og sildebensmønster henover bordpladen. Leder du efter en klassisk sort sofabord, som både kan opholde sig anonymt i rummet, mens også give lidt liv og spil med et klassisk og smukt mønster, så er Anna sofabordet helt sikkert det rigtige for dig.

Living&more laver mange forskellige sofaborde, som bevæger sig i flere stilretninger og designs. Anna sofabordet hører sig dog til den klassiske retning vil prøver ikke at nytænke eller nyskabe konceptet af et sofabord. Du kan se hvad du får og du får hvad du ser. Bordet er bygget i solidt egetræ, som er blevet overfladebehandlet med en sort lak, der giver bordet en fantastisk finish. Træet er naturligvis FSC-certificeret, ligesom alle andre af Living&more’s egetræsmøbler.

Sofabordet er 45 cm. højt og 80 cm. i bredden. Du får en sofabord på 12 kg, som du selv skal samle – men det klares hurtigt og nemt ved hjælp af de medfølgende skruer og beslag.

Brand:

Farve:

Natur, Sort

Materiale:

Eg, Træ