Vi finder den billigste pris for dig. Spar op til 40% på FDB Møbler, Living & more, Hay, &Tradition & mange flere...

Spar op til 40% på møbler fra de største brands!

Spar 43%
My default image

Living & more

Living & more sofabord – Andro – Eg

Gennemført sofabord fra Living&more. Andro er et sofabord i naturligt og FSC-certificeret egetræ, som er 45 cm. højt og 78 cm. bredt.

KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop.dk

SE PRISEN

Spar op til 43% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Andro er et gennemført sofabord fra Living&more i naturligt og FSC-certificeret egetræ. Det er endnu et sofabord i rækken fra Living&more, der virkelig når vidt og bredt med deres udvalg af møbler. Sofabordet vil grundet dets form, udtryk og materialer passe fantastisk godt ind i nordisk inspirerede hjem, såvel som mere klassiske danske hjem eller sågar et internationalt og mere prangende hjem. Runde borde har det med at bryde det mere kantede udtryk, som de mange firkantede møbler har – som eksempelvis sofaen, lænestolen, tæppet eller reolerne. Her er der tale om et sofabord, som ikke blot har en rundt bordplade, men også et rundt og dynamisk stel at det fineste egetræ.

Sofabordet er 45 cm. højt og 78 cm. bredt og bliver leveret usamlet. Bordet vejer 18,5 kg. Egetræet er blevet matlakeret og fremstår flot og naturligt.

Kombiner gerne dit egetræssofabord med planter, messing, krom eller farvet glas for at fuldføre din moderne og nordisk inspirerede indretning. Det kan være ved hjælp af alt fra et fad til en vase, magasinholder, askebæger eller noget helt fjerde.