Vi finder den billigste pris for dig. Spar op til 40% på FDB Møbler, Living & more, Hay, &Tradition & mange flere...

Spar op til 40% på møbler fra de største brands!

Spar 13%
My default image

Living & more

Living & more skab – Java – Flet

Living&more skab i modellen Java. Flettet skab som er produceret i rattan og fyrretræ.

KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop.dk

SE PRISEN

Spar op til 13% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Det flotte java skab

Dette Java skab er specielt populært hos forskellige bloggere og kendte influencere på instagram. Skal du være med på moden, så vil du ramme helt rigtigt med dette skab. Skabet er meget omtalt hos både bloggere og diverse boligmagasiner – og dette er med god grund. Coop’s Java-skab har nemlig det hele. Det varme materiale, den halvgennemsigtige rattan og så den helt rigtige størrelse. Det er således kun fantasien som sætter grænser for, hvordan du vil placere java skabet i dit hjem. Skabet kan placeres i stuen, i soveværelset, i gangen eller endda kontoret. Java skabets gode størrelser gør det nemt altid at finde et sted.

Hvad gør java skabet populært?

Udover de ting vi allerede har beskrevet i det forrige afsnit, så skyldes java skabets store popularitet også, at det kendte ‘stockholm 2017’ skab fra IKEA er udgået fra sortimentet. Dette skab bliver derfor solgt til stor overpris på diverse sider for brugte møbler. Der er dog ingen grund til at være ked af, at du ikke fit fat i dette skab, da Coop med deres java skab har lavet et skab, som på alle måder minder om stockholm 2017 skabet. Java skabet har en pris som er yderst fornuftig ift. skabets kvalitet. Der kan være lidt forskel i det flotte naturflet fra skab til skab, eftersom der er tale om et naturmateriale.

Bliv endnu klogere på java skabet

Java skabet er lavet i rattan som er et naturligt materiale fra tropiske træer og planter. Selve jaba skabets kabinet er lavet i fyrretræ, som er en af de mest normale former for træ. Java skabet er efter produktion blevet overfladebehandlet og har fået en omgang mat lak, så det får et mere ensartet udtryk. Det færdige resultat for java skabet er derfor et flot skab, i naturfarver og med et meget autentisk udtryk. Selve plejen at java skabet er meget nem. Du passer på det ved at tørre det af engang imellem, med en hårtopvredet klud.

 

Brand:

Farve:

Natur

Materiale:

Flet