Vi finder den billigste pris for dig. Spar op til 40% på FDB Møbler, Living & more, Hay, &Tradition & mange flere...

Spar op til 40% på møbler fra de største brands!

Spar 18%
My default image

FDB Møbler

FDB Møbler Sofabord – Åstrup – Eg

Sofabord fra Isabel Ahm i samarbejde med FDB Møbler. Bordet er lavet af egetræ og med modelnavnet Åstrup.

KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop.dk

SE PRISEN

Spar op til 18% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Utrolig smukt rektangulært sofabord fra FDB Møbler, med runde og bløde former i massivt egetræ. Sofabordet er blevet designet af Isabel Ahm, som er en af de mest populære designere, der samarbejder med FDB Møbler. Her får du et fantastisk sofabord i FSC-certificeret egetræ, som giver masser af bordplads og vil kunne harmonere med enhver moderne og nordisk sofa. Det er i sandhed et sofabord som kombinerer flot design med et fantastisk håndværk, bæredygtige materialer og et ny nordisk udtryk.

Isabel Ahm er en af tidens designere, som gør en dyd ud af at dykke ned i det publikum, som hun designer til. Hun kigger på deres vaner og følger dem, hvor det giver mening og provokerer hvor der er plads til det. Det kan være med henblik på alt fra hvordan vi lever sammen, sover sammen eller spiser sammen. Sofabordet er hendes bud på hvad der vil passe ind i en interaktiv og dynamisk dagligstue.

Sofabordet vejer 16 kg., er 45 cm. højt, 120 cm. bredt og 55 cm. dybt. Det bliver leveret samlet og kommer med en 5 års garanti. Det er din sikkerhed for at der er tale om kvalitet og at både FDB Møbler og Isabel Ahm kan stå inde for bordets holdbarhed.

Brand:

Farve:

Natur

Materiale:

Eg, Træ