Vi finder den billigste pris for dig. Spar op til 40% på FDB Møbler, Living & more, Hay, &Tradition & mange flere...

Spar op til 40% på møbler fra de største brands!

My default image

Carl Hansen

Carl Hansen & Søn bogreol – FK63 m/ben – Olieret eg

Carl Hansen & Søn FK63 Bogreol Ben i olieret eg er et eksklusivt møbel designet af Fabricius & Kastholm og fremstillet af FSC®-certificeret eg, finér eg, messing og pulverlakeret stål. Denne variant leveres med ben i olieret eg-finish og har dimensioner på L112 cm x D36 cm x H72,5 cm. Prisen er 15.450,00 DKK, og der tilbydes gratis fragt i Danmark på denne vare.

KAN KØBES BILLIGST HOS

Interiorshop

SE PRISEN

Spar op til 60% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Carl Hansen & Søn FK63 Bogreol Ben i olieret eg er et præsentabelt møbel, designet af Fabricius & Kastholm og produceret under det velrenommerede brand Carl Hansen. Denne bogreol er fremstillet af nøje udvalgte materialer, herunder FSC®-certificeret eg, finér eg, messing og pulverlakeret stål, hvilket garanterer både enestående holdbarhed og et tidløst æstetisk udseende.

Den olierede eg-finish på benene giver møblet et varmt og indbydende udseende, og målene på L112 cm x D36 cm x H72,5 cm giver rigelig plads til opbevaring og udstilling af dine yndlingsbøger, dekorationer og personlige genstande.

Prisen for FK63 Bogreol Ben i olieret eg er 15.450,00 DKK, og der tilbydes gratis fragt i Danmark på denne vare. Denne variant af bogreolen leveres med ben, hvilket giver dig mulighed for at placere den som enkeltstående møbel eller som en del af et større reolsystem. Carl Hansen & Søn FK63 Bogreol Ben er et ideelt valg for dem, der søger et møbel, der kombinerer funktionalitet og æstetik i perfekt harmoni og ønsker at tilføje en touch af elegance til deres indretning.

Brand:

Farve:

Natur

Materiale:

Eg, Træ