Vi finder den billigste pris for dig. Spar op til 40% på FDB Møbler, Living & more, Hay, &Tradition & mange flere...

Spar op til 40% på møbler fra de største brands!

Spar 21%
My default image

FDB Møbler

Børge Mogensen spisebordsstol – J45 Skalstol – Eg

Børge Mogensens J45 spisebordsstol er et must til et moderne hjem. Ønsker du en spisebordsstol som både er smuk, praktisk og som vil holde i generationer, så er dette et rigtig godt sted at starte. Du kan se den i naturligt egetræ herunder, men udvalget spænder vidt og bredt – klik dig videre og se dem alle.

KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop.dk

SE PRISEN

Spar op til 21% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

J45 stolen designet af Børge Mogensen er et sikkert valg til spisebordet.

Hvis du er på jagt efter en stilsikker spisebordsstol, som du er sikker på at kunne have de næste mange mange år, uden at den går af mode, så vil J45 stolen fra FDB Møbler være et godt bud. Stolen er mere end 70 år gammel og designet på J45 kunne lige så godt være i dag, dette siger lidt om hvor meget forud for dens tid den har været dengang i 50’erne. J45 betegnes som en såkaldt skalstol, hvilket du også kan se på ryglænet som har den let buede form, præcis som en skal har.

Hvordan er målene på J45?

J45 har nogle meget klassiske mål for en spisebordsstol. Uanset hvad er det dog altid en god ide, at måle op ift. de stole du har på nuværende tidspunkt. Der kan nemlig godt være forskel på højden fra spisebordsstol til spisebordsstol. J45 har en siddehøjde på 45 cm., en sædedybde på 38 cm. og en siddebredde på 50 cm. Hele højden på stolen er i alt 79 cm. Alt i alt meget klassiske mål, men for din egen skyld, så dobbelttjek målene med det bord, hvor du skal bruge din nye J45 stol.

Hvilke udgaver kan J45 fås i?

J45 stolen er ikke den stol som kan fås i de fleste varianter, som det eksempelvis er tilfældet med den populære J48 stol. J45 fås nemlig kun i to forskellige varianter hhv. en sort model og en model i natur egetræ. Begge varianter er meget klassiske af udtryk, så du kan ikke gå galt med nogen af dem. En ting som er værd at fremhæve er at Børge Mogensen ikke gik på kompromis med kvaliteten. Egetræ er et af de bedste og mest holdbare materialer, så begge stole er selvfølgelig lavet i eg – selv modellen som er sort. Mange andre mærker bruger typisk en billigere form for træ, når stolene bliver lakeret, men dette er altså ikke tilfældet ved J45.

Forhandlere og tilbud på J45

J45 kan fås hos en del forskellige møbelbutikker – både online og i fysiske butikker. Du kan være heldig at finde J45 på tilbud hos en forhandler og i så fald, vil det nok være muligt at få stolen til lidt over 3.000 kr. Normalprisen ligger på over 4.000 kr. pr stol, så du kan i nogle tilfælde være heldig at spare næsten 25%. Hvis du vil være helt sikker på, at den forhandler som du køber hos yder en god service, så anbefaler vi at du køber dine J45 stole i en af FDB Møblers egne butikker, eller online hos Coop.