03 December, 2022

FDB Møbler lagersalg d. 10.-11. december 2022


Så skete det endeligt og vi er overbeviste om, at det ikke kun os, som har ventet med længsel. Det er blevet tid til årets FDB Møbler lagersalg som finder sted lørdag d. 10.-11. december 2022 i Albertslund.

FDB Møbler lagersalg

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Trendyfour Living bare elsker FDB Møbler. Vi har mange partnerbrands og kendetegnet er ofte det samme, at deres møbler og tilgang til design bliver kendetegnet gennem en tidsløs tilgang til formgivning og en ærekærhed mod bæredygtighed og smukke materialer og farver. FDB Møbler er et af de brands, som på imponerende vis når hele vejen rundt og skaber smukke møbler, der spænder vidt og bredt fra Sofaer til Stole, Borde, Opbevaring, Boligtilbehør og meget mere.

I forvejen er FDB Møbler kendt for at have billige priser, hvor alle kan være med, men nu hvor de afholder lagersalg, så er priserne kommet helt i bund og du bør slå til, mens muligheden byder sig. Du kan læse mere omkring FDB Møbler her.

HVOR

FDB Møbler lagersalg
Læhegnet 35
2620 Albertslund

HVORNÅR

Lørdag den 10. december kl. 09-15
Søndag den 11. december kl. 09-15

ANDEN INFORMATION

Til det fantastiske FDB Møbler lagersalg kan du spare helt op til 75% på møbler fra en lang række af kendte designere. FDB Møbler er nemlig kendt for at samarbejde med mange populære designere, hvor de tager ansvar for produktionen, mens designeren leverer et design, valg af materiale og farver og grundige instruktioner til formgivningen.

Skynd dig af sted til dette fantastiske lagersalg, da man ikke ved hvornår du igen får muligheden.


Denne artikel blev skrevet d. 03 December, 2022
af Pernille H. , Trendionista hos Trendyfour Living