15 October, 2022

ferm LIVING lagersalg d. 28.-29. oktober 2022


Er du ligesom os helt vild med ferm LIVING, så har du nu muligheden for at finde en lang række af deres produkter til meget favorable priser. ferm LIVING holder nemlig lagersalg d. 28.-29. oktober 2022 på Nørrebro i København.

Ferm Living

En stor del af konceptet bag Trendyfour Living er at sikre jer med de bedste priser på møbler af alle typer. Derfor er vi meget begejstrede for alt fra lagersalg til outlets, tilbud, udsalg og kampagner. I det private prøver vi selv at besøge så mange af førnævnte så muligt, da vores passion bygger på smukke, smarte, trendy og moderne hjem, som ikke behøver at koste en bondegård. ferm Living er et af vores husmærker, som du kan læse mere om på vores brands-side. Derfor er vi ekstra begejstrede, da det netop er dem som holder lagersalg i denne omgang.

HVOR

ferm LIVING lagersalg
Nørrebrohallen – Multisalen (fra Den Røde Plads)
Nørrebrogade 208
2200 København N

HVORNÅR

Tirsdag den 28. november kl. 10-21
Onsdag den 29. november kl. 10-21

ANDEN INFORMATION

ferm LIVING vil løbende fylde op med varer både den 28. november og den 29. november. Det er ikke muligt at medbringe klapvogne eller barnevogne i hallen og ej heller er det muligt at returnere eller ombytte møbler eller brugsgenstande som er købt til eventet.

Vi vil løbende holde jer opdaterede med flere og andre lagersalg, outlets og lignende events. Du er også velkommen til at sende tips til os, hvis du er bekendt med events, som vi ikke har slået op herinde på siden.


Denne artikel blev skrevet d. 15 October, 2022
af Pernille H. , Trendionista hos Trendyfour Living