Poul M. Volther spisebordsstol – J46 – Sort

GEM TIL SENERE
Spar 22%
My default image

FDB Møbler

Poul M. Volther spisebordsstol – J46 – Sort

J46 er en spisebordsstol i tidsløst design og med god grund, det klassiske og stilrene design har været moderne i mange årtier.

 

KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop Shopping

SE PRISEN

Spar op til 22% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

En stor succes for FDB

Poul Volther designede J46-stolen i 1956 og lige siden, har den været den største succes for firmaet. J46 stolen i sort kombinerer klassisk håndværk med den stilrene skandinaviske tilgang, hvilket giver en behagelig, men samtidig udtryksfuld stol. Denne model af J46 er i sort, men hvis man ønsker en anden mere livliv farve, så kan stolen fås i et hav af forskellige farvevarianter. En anden populær mulighed er at kombinerer forskellige J46-stole i farverne.

J46 stolen i sort er den mest populære

Der er ingen tvivl om af den sorte J46 stol er den mest populære af alle udgaverne. Den sorte farve er meget klassisk og passer således ind i alle hjem – uanset hvilke andre farver som du allerede bruger i indretningen. Stolen har opnået sin sorte farve vha. en lakering. Dette kan du også se på sorte J46 stole som er meget gamle, her vil du typisk kunne se at den sorte farve, er blevet ridset af forskellige steder grundet flytning flere gange. Du skal dog ikke være bekymret for at den sorte farve forsvinder – den er lakeret via en meget kraftig overfladebehandling. Derudover så er det også muligt at få stolen omlakeret, på eget intiativ, hos flere forskellige farvefirmaer som specialiserer sig i dette.