Living&more sofabord, Danang, Bambus

GEM TIL SENERE
Spar 21%
My default image

Living & more

Living&more sofabord, Danang, Bambus

Asiatisk inspireret sofabord i serien Danang. Sofabord i bambus fra Living&more.

KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop Shopping

SE PRISEN

Spar op til 21% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Verden er fuld af inspiration og det er noget som brandet Living&more tager til sig. Hele deres Danang-serie har fundet sin inspiration i den orientalske verden og sofabordet her er ingen undtagelse. Sofabordet er som skåret ud af den asiatiske jungle og finder sin harmoni igennem smukt design, masser af funktionalitet og et bundsolidt håndværk. Det er ikke mindst den stærke og populære bambus som man kan takke for det.

Det er et klassisk formet sofabord i dimensionerne 45x120x70, som bliver leveret usamlet og vejer 16 kg. Det er super nemt at samle, så det vil du hurtigt få klaret.

Bambus er kendt for dets mangfoldige anvendelse og høje styrke, hvis giver sofabordet er fantastiske fundament til dit sommerhus, lejlighed eller udestue. Sofabordet er primært tiltænkt en indendørs anvendelse, men med de rigtige hensyn og respekt for vejret, så vil du også fint kunne finde plads på en altan, udestue eller i haven.

Brand:

Farve:

Natur

Materiale:

Bambus, Træ