Living&more sofabord, Anna, Sort eg

GEM TIL SENERE
My default image

Living & more

Living&more sofabord, Anna, Sort eg

Smukt sortlakeret sofabord fra Living&more i FSC-certificeret egetræ. Bordets dimensioner er 45x120x45 cm.

KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop Shopping

SE PRISEN

Spar op til 16% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

Anna sofabordet fra Living&more er en trendsætter, der kombinerer FSC-certificerede egetræ med et stilrent og imødekommende design, så du får et smukt sofabord der holder gennem generationer og stråler af minimalisme og respekt for naturen. Living&more fortolker tidens tendenser igennem deres lækre og holdbare møbler, der alle er til at betale for. Alle deres sofabordsserier imødekomme mange af de trends og tendenser, som der er super aktuelle netop lige nu. Ikke mindst så vil deres møbler allesammen være prissat med respekt for, at det ikke er os allesammen som kan bruge mange tusinde kroner på sin indretning.

Anna sofabordet fra Living&more er produceret i sortlakeret egetræ og har målene 45x120x45. Du skal selv samle sofabordet, når det ankommer og så vil det have en slutvægt på 14 kilo.

Living&more er ikke kun kendt for deres sofaborde, men i ligeså høj grad for deres andre stuemøbler. Her vil du kunne sammensætte en fantastisk indretning med alt fra sofaer, lænestole, tæpper og meget mere. Overvej om du vil starte med sofabordet eller et andet møbel og udbyg din indretning herudfra.

Brand:

Farve:

Sort

Materiale:

Eg, Træ