Foersom & Hiort-Lorenzen sofabord – D105 Gesja – Eg/grøn

GEM TIL SENERE
Spar 19%
My default image

FDB Møbler

Foersom & Hiort-Lorenzen sofabord – D105 Gesja – Eg/grøn

Gesja sofabord fra Foersom & Hiort-Lorenzen i samarbejde med FDB Møbler. Flot sofabord i egetræ og med grøn linoleumsbordplade.

VARIANTER
KAN KØBES BILLIGST HOS

Coop Shopping

SE PRISEN

Spar op til 19% på dette produkt. Vi sammenligner priser på tværs af mere end 50+ forhandlere og finder den bedste pris til dig.

FDB Møbler er blevet et af de mest populære og anerkendte brands henover de seneste år. Dette er ikke mindst på grund af deres fantastiske designs, men i ligeså høj grad fordi at de ofte rammer perfekt ind i tidens ånd og de mest moderne stilarter. Dette sofabord, som er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen er bestemt ingen undtagelse. Her mødes der smukkeste og naturlige FSC-certificerede egetræ en iøjnefaldende linoleumsplade i grøn og skaber et sofabord uden lige. Ønsker du at løfte din indretning og skabe blikfang uden at det larmer, så ligger dette sofabord lige til højdebenet.

Sofabordet måler 45 cm. i højden og 75 cm. i bredden og dybden. Det runde sofabord vejer 9,5 kg. og bliver leveret med en 5 års garanti, hvilket er din sikkerhed for, at der er tale om kvalitet.

Brand:

Farve:

Grøn, Natur

Materiale:

Eg, Linoleum, Træ