11 January, 2023

Trends & Traditions 2023 d. 3. maj 2023


Nu begynder alle årets mange møbelevents snart at starte og et af de første, som er blevet annonceret er det populære Trends & Traditions, som løber af staben den 3. maj 2023. Eventet finder sted i Lokomotivværkstedet i København og har mere end 140 udstillere. Det er desuden gratis at deltage.

Trends & Traditions 2023

Her hos Trendyfour Living tager vi ivrigt til årets mange møbelevents og et af dem, som vi bestemt ser frem til er Trends & Traditions 2023, som vil have ikke mindre end 140 af møbelbranchens største eller mest populære leverandører, designere og producenter. Fra morgen til aften vil du kunne netværke, nyde spise og drikke fra forskellige medproducenter og lytte til talks og oplæg fra prominente navne og omkring alt fra design til møbler, indretning, kunst, arkitektur og adfærd i og omkring møbelverdenen.

Vi har selv været til Trends & Traditions flere gange og kan godt anbefale dig, at du skal nærstudere programmet hjemmefra, således at du ikke går glip af noget. I modsætning til andre events, vil Trends & Traditions kun finde sted på én enkelt dag og du vil derfor kun have én chance for at nå de forskellige oplæg og begivenheder. Det endelige program for Trends & Traditions 2023 er endnu ikke færdiglavet, men du bør holde øje med deres hjemmeside og nyhedsbreve, som vi linker til herunder.

Trends & Traditions 2023 skriver selv følgende omkring eventet:

TRENDS & TRADITIONS er Skandinaviens vigtigste furniture meet & greet event med unik inspiration, netværk, ny viden og mennesker i centrum. Vi mødes om design, arkitektur, møbler, innovation og alt det, der knytter os sammen. Inspirerende udstillinger, talks og oplevelser løfter dig fagligt og giver dig blik for nye muligheder og nye veje at gå. Vi skaber givtige relationer gennem interessante perspektiver og fælles passion.

HVOR

Lokomotivværkstedet
Otto Busses Vej 5A
2450 København SV

HVORNÅR

Onsdag den 3. maj 2023

ANDEN INFORMATION

Læs mere omkring eventet på www.trendstraditions.dk og bestil samtidigt din gratis billet.


Denne artikel blev skrevet d. 11 January, 2023
af Pernille H. , Trendionista hos Trendyfour Living