10 June, 2022

Royal Copenhagen outlet


Nu har du mulighed for at gøre en god handel på både 1. og 2. sorterings Royal Copenhagen d. 10. juni til 10. juli 2022 i henholdsvis Vejle og Frederiksberg.

Royal Copenhagen Outlet

Det er en tilbagevendende begivenhed, men ikke mindst en særlig en af slagsen, som man bør overveje, hvis man er på udkig efter at udvide sin porcelænssamling. Til outletten vil du kunne finde en række 2. sorteringsvarer i både hvide modellen og de håndmalede. Prisen på 2. sorteringsvarer er 30% under 1. sorteringsvarerne, hvor du igen vil kunne spare min 30% på udsalgsprisen. Der vil altså være mange penge at spare på tværs af lagersalget.

Hvad kan du finde til lagersalget
Vi har ikke modtaget et overblik over produkterne eller serierne til lagersalget, men der vil formentlig være mulighed for at kunne finde alt fra Riflet Contrast til Flora Danica, Mega Rose, Royal Creatures, Stjerne Riflet Jul, Blueline, Blå Palmette, Flora, Gifts With History, Prinsesse, Special editions, forårskollektionen, Hvid Elements, Hvid Riflet, Hvid helblonde, Hvid Halvblonde til Royal Copenhagen samlerartikler.

Hvad karakteriserer 2. sortering på Royal Copenhagen?
2. sortering på porcelæn eller Royal Copenhagen vil typisk være forskellige former for jernpletter i blåt, brunt eller sort. Måske er produktet ikke helt lige eller på anden vis har nogle kosmetiske fejl. Grunden til at 2. sortering er så populært, er fordi prisen er meget lavere og fordi at produktet altid vil være nær perfekt, men med mindre skønhedsfejl. F.eks. vil du altid kunne bruge en 2. sorterings kop ligeså godt som du vil kunne bruge én i perfekt stand.

Hvor ligger Royal Copenhagen lagersalget i Vejle?
Lagersalget i Vejle ligger i Royal Copenhagens faste outlet på Vesterbrogade 23, 7100 Vejle. Åbningstiderne er Mandag – Lørdag fra kl. 10:00 – 17:30. Fredag har de åbent til kl. 18:00 og Lørdag lukker de allerede kl. 15:00. Derudover har denne butik åbent hele året rundt, men naturligvis med undtagelse af helligdage.

Hvor ligger Royal Copenhagen outlet på Frederiksberg?
Frederiksberg outletten ligger på Søndre Fasanvej 9, 2000 Frederiksberg og har åbent Mandag – Fredag fra kl. 10:00 til 18:00. Lørdag er der åbent fra kl. 10:00 til 15:00 og Søndag fra kl. 11:00 – 15:00.


Denne artikel blev skrevet d. 10 June, 2022
af Pernille H., Trendionista hos Trendyfour Living