10 March, 2022

Vores hjemmeside er live!


Efter måneder med hårdt arbejde og dedikation til projektet, er vi super begejstrede for endelig at kunne løfte sløret og lancere vores nye hjemmeside.

En hjemmeside med brugerne i fokus

Vi har bygget hjemmesiden med vores brugere, læsere og købere i fokus. En hjemmeside der over tid skal være et samlingspunkt for hundredvis af fede brands, butikker, møbler, indretningstips, hjælp til styling, afstemninger, nyheder og meget mere.

Foruden vores hjemmeside skal du også huske at følge alle vores sociale medier. På vores Facebook-side og Instagram-side vil vi dele nyheder, artikler, tips, tricks og lignende i relation til møbler, indretning og styling af dit hjem. På vores Linkedin-side vil du dele mere virksomhedsorienterede nyheder. På vores Pinterest-side vil vi samle temabaseret inspiration til dit hjem.

…og vi har endnu flere fede projekter på vej, så du kan godt glæde dig til at boligen og indretningen bliver sat endnu mere i fokus.

Hvad kan du her på siden?

Hvis vi skal gå lidt mere i detaljer med de funktioner og det indhold som vi kommer til at understøtte på den korte og lange bane her på siden, så kan vi starte med vores shop. Her finder vores stylister, produkter, møbler og interiør på tværs af mere end 50+ butikker som passer ind i tiden, den skandinaviske stil og moderne hjem. Vi finder ikke blot produkterne, vi finder dem også til den bedste pris, så du slipper for selv at skulle sammenligne på tværs af alle de møbelbutikker der findes i Danmark.

På vores shop side har vi alt fra Stole til borde, lamper, sofaer, opbevaring og boligtilbehør.

Foruden vores shop vil vi også komme til at dele historier omkring nye kollektioner, spændende nyheder inden for boligverdenen, indretningstips, præsentere nye brands eller gå i dybden med eksisterende brands, introducere nogle af designerne bagved de hotteste møbelkollektioner og meget mere. Alle disse ting vil du kunne finde under menupunktet Stories og herudover vil mange af tingene også blive delt på vores sociale medier.

Har du spørgsmål eller idéer til nyt indhold?

Du kan altid række ud til vores flinke stylister, journalister, fotografer og skribenter her på siden, hvis du har nogle gode idéer til nyt indhold og bare gerne vil diskutere indretning, møbler eller lignende.


Denne artikel blev skrevet d. 10 March, 2022
af Marianne S. , Stylist hos Trendyfour Living