11 February, 2023

FindersKeepers Designmarked 2023 i Århus og København


Et efterhånden meget velkendt og etableret brand vender stærkt tilbage i 2023 med deres populære designmarked. Det er nemlig FindersKeepers som holder hele 2 designmarkedet i 2023 i henholdsvis Århus og København. FindersKeepers blev kendt for netop disse designmarkeder, som udsprang i København og har sidenhen etableret sig med yderligere markeder og en populær webshop.

FindersKeepers i København og Århus 2023

FindersKeepers har vokset sig stor og når de afholder deres designmarked lidt senere på året, så er det med mere end 200 forskellige udstilligere, der spreder sig blandt designere, håndværkere, snedkere, kunstnere og kreative iværksættere. Til deres markeder kan du finde alt fra møbler til interiør, billedkunst, fotografier, tøj, smykker, keramik, planter og mange andre finurlige ting, som de kreative sjæle har bragt med sig.

FindersKeepers Designmarked 2023 har længe arbejdet med en mission om at fremhæve og hjælpe talentfulde designere med at få deres produkter ud til mangfoldigheden. Den sværeste del ved at etablere sig som ny kunstner eller kreativ iværksættersjæl er at blive opdaget af de mange kunder, som går og leder efter lige netop de produkter som du producerer. Det er med udgangspunkt heri at FindersKeepers har etableret deres designmarked. Konceptet er en slags matchmaking mellem designerne og kunderne, hvor deres produkter er limen der skal binde dem sammen til designmarkedet.

HVOR OG HVORNÅR – KØBENHAVN

Øksnehallen
Halmtorvet 11,
1700 København

Lørdag den 25. februar til søndag d. 26. februar 2023

HVOR OG HVORNÅR – ÅRHUS

Godsbanen
Skovgaardsgade 3,
8000 Århus C

Lørdag den 22. april til søndag d. 23. april 2023

ANDEN INFORMATION

Du kan købe en dagsbillet til 50 kr. som gælder én hel dag eller du kan købe en weekendbillet til 70 kr. som gælder begge dage. Børn under 12 år kan komme gratis ind.

Hvis ikke du får købt en billet via deres hjemmeside, så kan du også købe den med MobilePay i døren, når du ankommer. Der plejer at være rigtig god plads, så du kan eventuelt gå forbi på dagen og se om det er noget for dig.

Der vil være goodiebags til de første 100 gæster på alle åbningsdagene.

Læs mere omkring eventet på https://finderskeepers.dk og bestil samtidigt din billet.


Denne artikel blev skrevet d. 11 February, 2023
af Pernille H. , Trendionista hos Trendyfour Living