05 June, 2022

Event: FDB Møbler x 3 Days of Design


Ét af vores favoritbrands, FDB Møbler, fejrer 80 års fødselsdag i forbindelse med 3 Days of Design på Kongens Nytorv i København. Det er et åbent arrangement hvor de skriver, at du kan komme på en tidsrejse gennem dansk designkultur. Det er et event, som vi på det kraftigste kan anbefale.

FDB Møbler

FDB Møbler x 3 Days of Design d. 15. – 17. juni 2022

Der er nogle brands som man af helt naturlige årsager får en større kærlighed for end andre, og vi må sande at FDB Møbler blot er en af disse for os her på Trendyfour Living. Foruden de mange andre spændende events, som der vil være ved 3 Days of Design, så er dette med FDB Møbler et som vi ser ekstra meget frem til.

I anledning af deres 80 år benytter de denne lejlighed til at tage os med på en rejse gennem tid for den danske designkultur. En række designere vil holde oplæg, der vil blive samlet et møbel som er ikonisk og gæsterne vil få lov til at blive klogere på designhistorien omkring FDB Møbler. Du kan finde mere information omkring eventet på deres Facebook-side.

FDB Møbler på 3 days of designBilledet er fra 3 Days of Design

Ønsker du at deltage i eventet, så finder det sted d. 15. til 17. juni 2022 på Kongens Nytorv i Købehavn. Du skal blot gå hen til hjørnet mod Store Kongensgade og Gothersgade.


Denne artikel blev skrevet d. 05 June, 2022
af Pernille H. , Trendionista hos Trendyfour Living