18 August, 2022

De hotteste boligblogs i øjeblikket


Vi er ved at være på den anden side af pandemien og 'normalen' er lige på trapperne. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan bibeholde nogle af de nyfundne prioriteter, som den har bragt med sig henover de seneste par år. Én af dem er, at boligen er blevet et fokusområde igen og vi værdsætter i større stil end nogensinde før, hvor vigtig den er i vores hverdag. Uanset om du hører til den del af befolkningen, som er helt tilbage på 5 gange 8-timers arbejdsdage eller om du arbejder hjemmefra 2-3 gange om ugen, så er vi overbeviste om, at du, ligesom alle os andre, sætter meget større pris på det hjem du vender tilbage til når arbejdet slutter. Vi har fundet nogle af vores absolut favoritbloggere frem, som kan hjælpe os til at gøre mere ud af vores hjem. Læs med herunder.

De hotteste boligblogs

Det har vundet mere og mere indpas med de sociale medier og de hurtige formater såsom Instagram, TikTok, Facebook og Youtube. Men vi føler, at der er meget som går tabt i dette forum, hvis ikke mediet tillader plads til at bloggeren kan udfolde sig med et udtømmende antal ord og billeder. Derfor er denne artikel dedikeret til det skrevne og lange medie, den klassiske blog. Vores favoritblogs er dem som faktisk giver solide tips og kan hjælpe med at vælge den rigtige størrelse på tæppet, hvilket sidebord som passer ved siden af sofaen osv. Lad os komme i gang.

1. Style by Emily Henderson

Emily er fantastisk god til at hjælpe med at vise hvordan man gør mange forskellige ting, såsom at måle dine gardiner, finde den perfekte sofa på budget eller at identificere hvilket gulvtæppe, som passer bedst ind i din indretning. Undervejs i artiklerne, så deler hun sin tankeproces, hvilket er en sjov og anderledes måde at formidle indretning på. Man kommer ligesom ind bag facaden og får et nyt indblik i hvordan andre tænker omkring design og indretning. Hun holder ikke igen og du vil få en masse hemmeligheder fra en ekspert i faget. Læs mere på hendes blog her.

2. Drew Scott of Lone Fox

Hører du også til gruppen som elsker at gøre tingene selv, med inspiration fra diverse tv-shows, blogs og sociale medier? Så er Drew Scott helt sikkert din kop te. Han gør det nemt og let forståeligt at gå i gang med gør-det-selv projekter – altså såkaldte DIY-projects. Her vil du kunne følge hans mange skøre og finurlige projekter, der spænder fra komplette istandsættelser af rum til mere simple hverdagshacks der kan sparke lidt liv ind i din indretning. Læs mere på hans blog her.

3. EyeSwoon

Forfatteren på EyeSwoon er Athena Calderone, som karakteriseres bedst ved at være næsten uudholdelig perfekt. Mange vil formentlig kigge på hendes projekter, bolig og blog og være lidt frastødt af hvor luksuriøst og fejlfrit alle tingene er, men vi synes, at der gemmer sig mere mellem linjerne end som så. Hun er faktisk ufattelig god til at få mindre værdifulde ting til at se luksuriøse ud, hvilket er en karaktertræk, som mange vil kunne drage stor nytte af. Læs mere på hendes blog her.

4. Chris Loves Julia

Titlen på bloggen er lidt mere sukkersød end indholdet, men der skal ikke være tvivl om, at der her er lagt op til en sukkersød og romantisk indretningsblog. Igen vil du kunne finde en lang række artikler omkring gør-det-selv, som er fyldt med links, genveje, tips og tricks til hvordan du selv kan følge med. Her får du alle Chris og Julias hemmeligheder, skjulte butikker, måder er snyde på og meget mere i et lækkert og appetitligt format. Læs mere på deres blog her.

5. Tao of Dana

Vi har tidligere skrevet omkring Feng shui her på siden og én af de store mestre hedder Dana og administrerer bloggen Tao of Dana. Hun går praktisk til værks og hjælper med mange forskellige måder hvorpå du kan få mere dynamik og flow ind i dine rum. Hvor skal spisebordet stå og hvilke spisebordsstole passer til, for at du får den perfekte Feng shui? Du vil også blive mødt af et væld af farver, planter og kunst, som kan hjælpe med at skabe smukke og fantastiske hjem. Er din nysgerrighed blevet pirret? Så læs mere her.

6. Becky Owens

Vi ville ønske, at vi kunne ansætte Becki som vores personlige indretningsstylist, men det går nok ikke. Alle de billeder som hun smider op på sin blog er helt igennem fantastiske og illustrerer vores drømmehjem til perfektion. Hun drager sin inspiration fra det klassiske, men forklarer hele processen fra at finde møblerne til de blive placeret på en moderne og trendy måde i hjemmet. Læs mere på hendes blog her.

Det var alt hvad vi havde med for denne gang, men vi følger helt sikker op i den nærmeste fremtid med endnu flere blogs og anbefalinger.


Denne artikel blev skrevet d. 18 August, 2022
af Pernille H., Trendionista hos Trendyfour Living